tisdag 25 september 2007

När Robin Åkerman kommer på besök...

Om det ändå vore så, tänkte Rannug.

Robin Åkerman skulle stå helt ovetandes utanför hans dörr. När han ringde på dörrklockan så skulle dörren öppnas men hallen innanför skulle vara tom.

När han snällt klev in och stängde dörren om sig (det var sånt som Robin Åkerman gjorde) så skulle en lucka öppnas i taket och släppa ned en varningsskylt likt de man kan se ute i trafiken. Skylten skulle stanna precis framför ögonen på Robin Åkerman. Men det var ingen vanligt varningsskylt. Visst var skylten röd och gul precis som alla andra men i skyltens mitt fanns en bild på Robin Åkerman.

Samtidigt som en mycket förvirrad Robin Åkerman stirrade på sitt eget anlete så skulle lägenheten fyllas av det mycket höga ljudet från ett larm. En gigantiskt röd siren skulle fylla rummet med ett irriterat blinkande rött ljus. En datoriserad röst skulle överrösta larmet:
"Warning..."
"Structure Alert..."
Sedan skulle sirenens blinkande intensifieras, larmet skulle ljuda som om domedagen var ett faktum och den datoriserade röstens stämma skulle hårdna:
"WARNING!"
"SYSTEM NOT ALLOWED!"
"WARNING!"
"CLEAR YOUR MIND!"

Rannug skulle låta Robin Åkerman svettas i några minuter sedan skulle han dra i en spak och allting skulle försvinna på ett par sekunder.

Sedan skulle en kvinnlig datoriserad röst avsluta med en mjuk stämma:

"You have now entered the home of ARTISTIC PURITY!"
"Welcome!"

Inga kommentarer: